Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Ali Atay'ın ilk yönetmenliği şahane

Gerçek bir sinema filmi izlemek isteyenler için 'Limonata' bu hafta vizyona girdi. Ali Atay film yapmışsa gidilir, üstelik Serkan Keskin ve Ertan Saban başroldeyse kesin gidilir. Film başlıyor, Üsküplü 'Sakip'i tanıyoruz. Onun tek derdi, ölüm döşeğinde olan babasının son isteğini yerine getirip İstanbul'da hiç tanımadığı kardeşi 'Selim'i bulup Üsküp'e götürmek. 'Sakip' kardeşini buluyor, sonra ikisinin peşine takılıp gidiyoruz. Arada başka karakterler de dahil oluyor hikayeye. Oyunculuklar muazzam; Serkan Keskin adeta altın çağını yaşıyor. 'İtirazım Var'dan sonra zirveyi 'Limonata'yla görüyor. Ertan Saban'ın oyunculuğuna ise inanamayacaksınız; canlandırdığı karakterin naifligi insanın içini ısıtıyor. 'Limonata', hiç sıkılmadan geçireceğiniz tam 105 dakika vâdediyor.

DOYURUCU BİR KOMEDİ
Görüntüler, renkler, müzikler... Tam anlamıyla izleyiciyi doyuracak bir film 'Limonata.' Zorlama her şeyden kaçınılmış, tüm detaylar son derece ince düşünülmüş. Siz bir sinema filminden ne beklersiniz bilemem ancak bir durum komedisi bu kadar komik, bu kadar sahici olabilirdi. 'Limonata' son zamanlarda vizyona giren yerli yapımlar arasından umut ışığı gibi doğdu. Ellerine sağlık Ali Atay ve tüm ekibi...
NOT: Ali Atay filmi, babasına ve Ertan Saban'ın 25 yaşında vefat eden eşi İnci'ye adamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA